Bouwbedrijf Keulen H., vervaardiger van hoogwaardige utiliteitsbouw sinds 1943 (regio Limburg & Maastricht)

Uw stad of dorp sterker maken. Dáár doen we het voor.

Elke generatie wil zijn stempel drukken op de wereld. Uw stad of dorp is dan ook voortdurend in beweging. Uw bevolking verandert en evolueert constant – net als de verwachtingen van uw inwoners.

Daarom voorziet u faciliteiten die aansluiten bij uw burgers of cliënten. En die op maat gemaakt zijn, voorzien van het modernste comfort om aan de strengste eisen te voldoen.

Bouwbedrijf Keulen H. in Lanaken (Veldwezelt) is uw partner in utiliteitsbouw, sinds 1943. U doet een beroep op 70 jaar vakmanschap en passie voor de bouw. Het resultaat is dan ook wat u ervan verwacht: solide constructies, afgestemd op de tijdsgeest en hoogwaardig vervaardigd met kwaliteitsvolle materialen en grondstoffen.

Hoe kan Bouwbedrijf Keulen H. U helpen?

Onze teams zijn perfect uitgerust om uw project in utiliteitsbouw te realiseren. We beschikken over een ruime ervaring in het vak en spelen flexibel in op uw projecteisen.

Ons bouwbedrijf neemt de constructie van uw openbaar gebouw van a tot z in handen. Zowel besturen als zorgbedrijven vinden vlot de weg naar Bouwbedrijf Keulen H. Via openbare aanbestedingen staan we te boek als een concurrentiële partner voor de uitvoering van:

Bouw appartementen en sociale woningen

Rusthuizen

Ziekenhuizen

Zorgcentra

Scholen

Sportcomplexen

Verzekerd van de hoogste kwaliteit

Kiest uw stad, gemeente of openbare instelling voor Bouwbedrijf Keulen H. voor de realisatie van uw utiliteitsbouwproject?

Dan kiest u voor een bouwpartner die uw project van het beginstadium tot de oplevering strak in handen houdt.

We ontwikkelen uw gebouw mee en stellen een haalbare planning op, die we met respect volgen. Bovendien geniet u van een flexibele service, uitgevoerd door deskundige vakmannen die elk project tot in de perfectie uitvoeren.

Hebt u vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Enkele realisaties

Eyckendaelhof-Riemst_02
press to zoom
Rozenstraat-1
press to zoom
Lenders-2
press to zoom
1/1